onsdag 17 december 2008

Världens godaste rödbetssallad

Färska (kokta) eller hela inlagda rödbetor
2 röda äpplen, skalade och urkärnade
1 gul lök
1 dl majonnäs
Fransk senap
1 dl lätt créme fraiche
Salt, peppar

Hacka rödbetor och äpplen i mindre bitar. Hacka löken fint. Rör i hop lök, majonnäs, créme fraiche och fransk senap efter smak. Häll ev. i mer eller mindre créme fraiche och majonnäs. Smaka av! Salta och peppra. Blanda såsen med rödbetor och äpplen. Smaka av igen, om det behövs mer av någonting. Smaklig måltid!

1 kommentar:

Sanne sa...

Kokar rödbetorna nu. Ska göra din rödbetssallad. Ska ha det som smörgåspålägg. Men jag har ingen fransk senap hemma, bara senapspulver och det är ju något helt annat...så det vågar jag inte ta.

Bloggintresserade