(4-6 port.)
4-8 Quornfiléer
En halv vitlöksklyfta
0,5 dl persilja
3 msk olivolja
100 g mager fetaost
0,5 dl finhackad purjolök
Citronsaft
Blanda olja, citronsaft, pressad vitlök och finhackad persilja.
Smaksätt med salt och nymalen svartpeppar.
Riv osten och blanda med finhackad purjolök.
Tina filéerna lätt i mikron. Skär en skåra i varje filé. Fyll med fetaostblandningen. Stek i olivolja på båda sidor och krydda med salt och nymalen svartpeppar. Gratinera ev. i ugnen med lite nyriven parmesanost på toppen.
Servera gärna med ugnsrostade rotfrukter och en god kall sås.
Jordgubbstårta med vit chokladkräm
12 år sedan
1 kommentar:
Jag brukar ta fetaost, kalamataoliver, scharlottenlök, olivolja, örtsalt, vitlök och peppar och fylla quornfiléerna med. Hasselbackspotatis till gör detta till en riktig festrätt!
Skicka en kommentar