Lindas vegoparadis

Jag är vegetarian sedan 15 år tillbaka. Lagar god, ofta nyttig och alltid fräsch mat med bra råvaror. Jag hjälper gärna till att inspirera andra vegetarianer eller de som helt enkelt bara är nyfikna på denna typ av mat. Vegetarisk mat betyder mat med gott samvete, på fler sätt än ett. Kommentera gärna. Genom dina kommentarer utvecklas jag och min matlagning. Av feedback växer självkänslan.

torsdag 31 maj 2012

Ricottabollar med smörstekt spenat och spaghetti

›
Fantastiskt goda italienska ricottabollar, som serveras med smörstekt färsk spenat och spaghetti. När du vill lyxa till det lite extra! :) ...
fredag 6 april 2012

Röra på fetaost och rostad paprika

›
Supergott på nybakat bröd! (4-6 pers.) 2 grillade röda paprikor på burk eller rosta själv paprikor i ugnen på hög värme och skala 1 vitl...

Världens godaste rostade potatis

›
Ja, det är den verkligen. Blir nästan som friterad och samtidigt så otroligt enkel att göra. En given succé på middagsbjudningen eller när s...
fredag 16 mars 2012

Crépes med champinjonstuvning

›
Jättegoda crépes. Börja med att göra pannkakor av ett vanligt standard recept. Gör sedan denna goda fyllning (för 2 pers.): Ca 5 medels...

Ugnspannkaka med fetaost och soltorkade tomater

›
En annorlunda och faktiskt riktigt god variant av ugnspannkaka. 3 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 6 dl mjölk 3 ägg 1 msk smör 1 gul lök 200...
lördag 11 februari 2012

Lasagne med spenat och ricotta

›
  Fantastiskt god lasagne, som traditionellt sätt används till canneloni (sk. pastarör eller färska lasagneplattor som rullas i hop med fyll...
måndag 9 januari 2012

Indisk currygryta med Quorn

›
Funderade på vad jag skulle hitta på att äta till lunch på jobbet i morgon och snodde i hop denna gryta att ta med. Helt fantastiskt god ble...
›
Startsida
Visa webbversion

Deltagare

  • Linda
  • Linda
Använder Blogger.